top of page

COLABORARI

Centrul_terapeutic_RISE_logo.png

CENTRUL TERAPEUTIC RISE

Centrul RISE este un spaţiu unde oamenii primesc suportul, înţelegerea şi resursele de care au nevoie pentru a trece peste momentele dificile.

Colaborare_articole_ziare_psihologie.jpg

ROMANIA LIBERA- Viata iesita din tipar

Articole publicate atat online cat si in varianta tiparita despre teme variate legate de psihologie, educatie, parenting

MiasChildrenLogo.jpeg

ASOCIATIA MIA'S CHILDREN

Mia’s Children oferă zilnic tutorat şi îngrijire, consiliere unui număr de 35 – 40 de copii și tineri proveniți din medii sociale defavorizate

STEMEY.jpeg

STEM ENRICHMENT YOUTH 

STEMEY este o organizatie non-profit din SUA infiintata de elevi de liceu care ofera meditatii si sprijin academic copiilor cu nevoi speciale si defavorizati sau copiilor din clasele mai mici care au nevoie de ajutor si inspiratie.

Asociatia Valentina.jpeg

ASOCIATIA VALENTINA

 În centrul de zi, copiii vin pentru a-și face temele, precum și pentru a face activități educative și creative, dar și pentru a primi o masă caldă. Familiile lor, de asemenea, sunt ajutate în procesul de reintegrarea socială și profesională. În plus, Valentina România ajută și 60 de copii de grădiniță, astfel încât aceștia să poată avea acces la preșcolarizare.

paper-dreams-500-150_edited.jpg

Editura

PAPER

DREAMS 

Editura a fost infiintata cu scopul de a ajuta atat copiii cat si adultii sa isi (re)descopere placerea de a citi. Cartile pentru copii sunt adaptate din punctul de vedere al limbajului si al continutului fiecarui nivel de dezvoltare.

Gradinita GoodStart_edited.png

GRADINITA GOODSTART
BUCURESTI

Gradinita GoodStart  isi propune sa ofere copiilor posibilitatea de a invata prin experimentarea directa a realitatii, prin joc si joaca, socializare, educatori calificati si programe de dezvoltare personala. 

Afla mai multe
bottom of page